Gumiszervíz

 

Használt gumiabroncsok

Készletünkben megtalálhatóak  az újszerű  gumik,amik alkalmi vételek,és a közepes állapotú gumiabroncsok is.

Itt tud keresgélni az aktuális készletből:

 

hasznalt gumik

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gumik karbantartása szakszerűen

A gumik állapota meghatározó a biztonság szempontjából, hiszen a gumi jelenti a futómű és az út közötti érintkezési felületet. Ha a gumik állapota nem megfelelő, elhasználtak, kopottak, az az útfekvés és a kormányzás tulajdonságait is negatívan befolyásolja: megnő a féktávolság és romlik az autó irányíthatósága. Ezért különösen fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük az abroncsokat, győződjünk meg róla, hogy optimális tartományban van a keréknyomás és megfelelő a centrírozás, illetve bármilyen elváltozás vagy szabálytalanság esetén keressünk fel egy megbízható gumiszervizet.

Gumiszerviz terén mindenre kiterjedő szolgáltatásainkkal várjuk a szereléstől az értékesítésen át a centrírozásig. Műhelyembe beszerzésre került 2022-ben egy új segéd karos gumiszerelő gép ,amellyel könnyedén szerelhetővé vált bármilyen személygépkocsi alufelnije , gumiabroncsa.Centrírozó gépünk 2 éves,ipari gép lévén még vadonat újnak számít.Magas szakmai képzettségünk és sokéves tapasztalatunk szavatolja, hogy az ügyfeleink igényeinek megfelelően, kifogástalanul végezzük a ránk bízott munkát, amelyért garanciát vállalunk. Vegye igénybe gumiszerviz-szolgáltatásainkat a 16. kerületben!


 

 auto es gumiszerviz

 

 

Telefonszám: 709422140

Cím: 16.ker Újszász utca 160.

 

 

 

 

Gumiszerviz-szolgáltatásaink

 

 Aktuális új gépeim:

Bármilyen márkájú luxus autó kerekeit gond nélkül kezelik ezek a gépek,legyen szó Audi,Tesla,Bmw,Merci,Jaguár,ferrari,Lambo stb.

 

ZD 256AT kerekszerelo gumiszerelo gep

 

U 579 paint

 

 

ZD 4.0 2DUS csápos emelő 1

 

 

 

 

Gumiszerelés

Vállaljuk gumiabroncsok szakszerű felszerelését akár nálunk vásárolt, akár hozott gumik esetén. Korszerű gumiszerelő gépeinkkel gyors és precíz munkát végzünk anélkül, hogy rongálnánk a keréktárcsát és az abroncsot.

TPMS guminyomás-érzékelő javítása

A TPMS, vagyis a guminyomás-érzékelő rendszer 2014 novemberétől az Európai Unión belül minden forgalomba kerülő személygépjármű esetén kötelező tartozék. A nem megfelelő gumiabroncs-nyomásnak több káros következménye lehet: csökkenti a gumik élettartamát, növeli az üzemanyag-fogyasztást, ugyanakkor a közlekedésbiztonságot is fenyegeti, hiszen megváltozik a féktáv, illetve a jármű mozgása is kiszámíthatatlanná válhat. A biztonsági rendszer célja, hogy figyelmeztessen a gumiabroncsok – jelentős levegővesztés és nyomáscsökkenés miatti – alkalmatlan állapotára. Ezzel elkerülhetőek a közlekedési balesetek, illetve a magas üzemanyag-fogyasztás és a gumiabroncsok kopásának következményei.

Technikailag felszerelt, modern, gépesített szervizünkben vállaljuk TPMS szenzorok javítását, karbantartását, amely a szokásos szervizidőn túl 10-15 perces igénybevételt jelent.

Centrírozás

Ha a gumik nem megfelelően centrírozottak, vagyis nincsenek egyensúlyi állapotban, az bizonyos sebesség felett a jármű rázkódását okozza. A rázkódás az abroncsok és az autó felfüggesztésének kopásához vezet, ami már közlekedésbiztonsági problémákat okozhat. A megfelelő centrírozásról a gumiabroncsok felszerelésekor, illetve esetleges javítás utáni visszahelyezésekor is érdemes gondoskodni, az abroncsokat pedig rögtön ellenőriztetni, amint bármiféle szabálytalan rezgést tapasztalunk.

A gumiabroncsok kicentríroztatása 7.000 kilométerenként javasolt, hogy megelőzzük a kiegyensúlyozatlanság kellemetlen következményeit. A kerekek kiegyensúlyozását a legmodernebb digitális technológiával felszerelt műhelyünkben, korszerű centrírozógépen végezzük.

Új és használt gumiabroncsok értékesítése

A gumiabroncsok kiválasztásának legfontosabb kritériumai a méreten és az alapvető fizikai paramétereken túl, hogy illeszkedjenek az autó jellemzőihez és a vezetői stílushoz. Nem mindegy, hogy mekkora távolságokat tesz meg gépjárműjével, illetve mennyire maximalizálja a teljesítményt, hiszen a gumiknak ennek megfelelő terhelhetőségi szinttel kell rendelkezniük.

Munkatársaink készséggel segítenek kiigazodni a gumivásárlás útvesztőjében, és szakszerű tanácsadással látják el, ami alapján kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő, hosszú élettartamú és kedvező ár-érték arányú abroncsokat. Készletünkben prémiumkategóriás, újszerű állapotú, használt és vadonatúj gumik közül válogathat.

Gumiabroncs-javítás

A lyukas, defektes gumiabroncsokon való közlekedés nemcsak veszélyezteti az Ön biztonságát, hanem rövid távon vágja tönkre teljesen a gumikat. A legtöbb mechanikai sérülés, a futófelületen található 6 mm-nél kisebb lyukak javíthatóak, így nincs szükség a gumiabroncsok cseréjére. Ennek köszönhetően jelentős anyagi befektetés takarítható meg, ugyanakkor megelőzhető az abroncsok további károsodása.

Korszerű gépparkkal rendelkező gumiszervizünknél a legjobb minőségű anyagokkal végezzük a defektjavítást, így gépjárművének kerekei ismét teljes értékűek lesznek, és még sok-sok kilométeren át elkísérik.

Keréktárolás

A kerekek karbantartásához a helyes tárolás is hozzátartozik. Szezonváltáskor elővesszük az évszaknak megfelelő abroncsokat: tavasszal a nyári gumikat, késő ősszel pedig a télieket, a lecserélt gumikat pedig tartani kell valahol, amíg újból szükség lesz rájuk. Más-más szabályai vannak a kerékre szerelt és a felniről leszerelt abroncsok tárolásának. Míg a felnire szerelt abroncsokat egymásra fektetve érdemes tartani, a leszerelt abroncsok helyes tárolása állítva történik, időnkénti forgatással. Az sem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között tartjuk az abroncsokat, hiszen szakszerű tárolással a gumiöregedés jelentős mértékben lassítható. Az ideális tárolóhelyiség hűvös, páramentes, száraz és sötét.

Ha nem tudja, hol tartsa kerekeit a téli-nyári szezonváltásig, gondjainkra bízhatja abroncsainak szakszerű tárolását.

Flotta

Az egyéni ügyfelek kiszolgálásán túl fontosnak tartjuk a flottaszolgáltatást is. Ideális partnerek vagyunk a gépjárműparkkal rendelkező cégek számára is, hiszen széles körű és sokoldalú gumiszerviz-szolgáltatásokkal, illetve megbízható, gyors és precíz megoldásokkal állunk megrendelőink rendelkezésére.

Flottaszolgáltatásra vonatkozó igényüket előzetesen a Kapcsolat menüpont alatt feltüntetett telefonszámon tudják jelezni.

 

2024  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates