Fényszóró polírozás szakszerűen, hatékonyan
Hívás

 

Fényszóró polírozás szakszerűen, hatékonyan.

 

 

Több,mint 13 éves tapasztalat

Akár több technológia ötvözése.

Rengeteg felújított fényszóró.

Megvárható,nem szerelem ki a fényszórókat.

Sok lépcsőben polírozom a fényszórókat,a tökéletes eredményért.

 

 

Próbálom úgy csinálni,hogy csalódás mentes legyen a fényszóró polírozás,amennyiben engem választ Budapesten.

Ezért arra törekszem,hogy minél jobban el tudjam magyarázni,és meg tudjam Önnek mutatni,hogy az adott gépjármű fényszórójából mit tudok kihozni.

Általában újszerű állapotúra tudom megcsinálni,sok esetben megegyezik egy új fényszóró állapotával az eredmény.

 

Mivel nem csak a fényszóró polírozás létezik,mint technológia,hanem például polikarbonát réteg felgőzölés is ,vagy a kettő ötvözése,ezért teljesen felesleges telefonon látatlanban árakról beszélnünk,úgy is csak a fényszórót látva,szinte megtapogatva tudok pontos árat mondani.

 

 

 

 

 

 

     A mai modern autókban már megannyi különféle típusú, teljesítményű és formájú fényszóró található, de egy valami közös mindegyikben: legyen szó halogén-, xenon- vagy akár LED-lámpáról, a külső burkolatuk ugyanabból a polikarbonátból készül. Ennek a műanyagnak számos jó mechanikai tulajdonsága van – rendkívül strapabíró, emellett hő-, karcálló képességekkel is rendelkezik, így nem csoda, hogy több iparágban is előszeretettel hasznosítják különböző célokra. Pozitívumai mellett azonban számolnunk kell azzal, hogy többek között az UV-sugárzás hatására felülete idővel mattá, homályossá válik, ami sokat levesz az autólámpa fényerejéből. Ez pedig nemcsak a biztonságos közlekedésre nézve lehet veszélyes, de biztosak lehetünk benne, hogy a műszaki vizsgán való megfelelést is kockáztatjuk vele.

Ilyen helyzetben vásárolhat vadonatúj fényszórókat, de akkor a költségekhez hozzá kell számolni a csere munkadíját (bár néhány típusnál házilag is megoldható a beszerelés), valamint a fényszórók csere utáni beállítását. Azonban nem kell feltétlenül cserélni az olykor méregdrága fényszórókat, mert megoldásként választhatja a felújítást is. Az optimális végeredmény érdekében viszont ezt a műveletet mindenképpen érdemes a kellő tudással és a megfelelő eszközökkel rendelkező szakemberre bízni.

  

 

                 

 

            

             

         

                                                                                Milyen eredményre számíthat,ha velem csinátatja? Ilyenre:

 

SmartSelect 20230216 105306 WhatsApp

 

 

Audi fnyszóró polírozás utána

 

 

Cím: 16.kerület Újszász utca 160.

 

 

Amennyiben még nem járt műhelyemben, itt megtekintheti munkáim egy kisebb részét:

Rengeteg referencia munka  a fényszóró polírozásról  itt      vagy       itt

 

Hogyan zajlik a fényszóró felújítása?

 

A szakszerű fényszóró polírozás röviden összefoglalva a következő lépésekből áll:

 

  • elsőként szemrevételezzük a fényszóró állapotát.
  • Minden esetben megbeszéljük a várható eredményt
  • Közösen kiválasztjuk  az alkalmazott technológiát,nem csak polírozás létezik.A lakkozásról minden erőmmel szeretném majd lebeszélni.Májusban 8 db lakkozott lámpát újítottam fel.
  • Minden esetben teljes körűen tájékoztatom Önt,hogy ne érje váratlan meglepetés
  • Rengeteg fényszóró felújításon vagyok túl,előre megmondom,hogy például 95 vagy 100 %-os  eredmény várható e.
  • Amennyiben Ön is úgy dönt,hogy van ideje megvárni,vagy inkább itt hagyja kis időre nálunk az autóját,akkor
  • Elvégezzük a munkához szükséges előkészületeket;
  • ezután alaposan megtisztítjuk a felületet;
  • ezt követi a sok -sok  lépcsős polírozás, amelynek eredményeképpen újra csillogóvá varázsoljuk az autólámpa burkolatát;
  • végül pedig az UV-sugárzással szemben is hathatós védelmet nyújtó réteggel vonjuk be a felületet, hogy a felújított fényszórók hosszú távon is megtartsák állapotukat.

 

Annak érdekében, hogy a munkánk biztosan az elvárt eredményt hozza, sokéves tapasztalatomra, a gondosan megválogatott, kizárólag erre a célra kifejlesztett prémiumminőségű anyagokra, illetve a mindig betartott technológiai lépésekre támaszkodok. A fényszórókat megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.

Az autólámpa polírozáshoz válassza a Thomas Garage-t!

Műhelyemben napi szinten foglalkozom az autólámpák felújításával, aminek következtében kimagasló szakmai tudásra, rutinra tettem szert, továbbá folyamatosan figyelemmel kíséremk a munkához szükséges speciális anyagok, illetve a technológiai eljárások fejlődését is. A fényszóró polírozást a technológia magyarországi megjelenése óta folyamatosan végzem, kb 12 éve.

Az autólámpa polírozást a 16. kerületben található gumiszervizemben végzem. A felújítás két darab fényszóró esetén körülbelül 0,5-1 órát vesz igénybe, így gépjárművét nem kell műhelyünkben hagynia, megvárhatja nálunk a munka befejezését. Amennyiben máshol elrontották a felújítást, vagy nem elégedett az eredménnyel, szintén keressen bennünket!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásomat, hívjon, és egyeztessünk időpontot akár a mai napra! Amennyiben nem venném fel a telefont, akkor rövid időn belül visszahívom. Kérdés esetén is forduljon hozzám bizalommal, és   készséggel segítek Önnek!

 

 

 

2024  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates