Autóklíma töltés

               

 

Autóklíma töltés szakszerűen, gyorsan,automata gépekkel.

 

2024. 06.08. Szombat   Nyitva tartás :   09:00--16:00

 

    Hívjon akár most,és jöjjön el hozzám,vállalom autó klíma rendszerének feltöltését.

Ózongenerátorral tudjuk fertőtleníteni ,tisztítani nem csak a klíma rendszert,de egyúttal az utasteret is.

Egy vagy akár több géppel egyidejűleg a biztos hatás végett.

 

 SmartSelect 20240516 100846 Gallery

 

 

 Érkezhet szinte bármikor napközben,csupán indulás előtt egyeztessünk telefonon.

 

 Teljesen automata klímatöltő gépekkel végezzük az autóklíma töltést,így garantáljuk a megfelelő minőséget.

Hívjon most, és jelentkezzen be akár a mai napra autó klíma töltésre. 

 

Tudom vállalni "régi",illetve "új" gázzal töltött autókat is.

(Hatósági engedéllyel működünk) 

 

Többek között ez azért fontos ,mert legális ,fizikailag is tiszta hűtőközeghez csak a regisztrált autóklíma szerelők férhetnek hozzá...

 

 

 

Időpont egyeztetés telefonon akár mostanra:

Telefonszám: 709422140

Amennyiben nem veszem fel,úgy kb 2 percen belül visszahívom.

Cím: 16.kerület Újszász utca 160.

 

 

 

 

 

SOS!      AUTÓKLÍMA TÖLTÉS    azonnal       SOS!


 merci klima

 

 

Gyorsan,hatékonyan.

 

Amennyiben még nem ismer minket,illetve műhelyemet,tekintse meg 

referencia munkáinkat    Itt    látható.

 

 

Teljesen automata klímatöltő gépekkel végezzük az autóklíma töltést,így garantáljuk a megfelelő minőséget. Hívjon most, és jelentkezzen be akár a mai napra autó klíma töltésre. Akár azonnal, az esetek többségében 1 órán belül tudjuk fogadni.

Hűtőközeg nélkül nincs autóklíma.

A klíma, mint rendszer viszonylag összetett technológia, amelynek egyik legfontosabb eleme a hűtőközeg. A rendszer egyéb alkotórészei – a kompresszortól kezdve a kondenzátoron át az evaporátorig – a hűtőközeget használva teremtik meg a járműben a kívánt hőmérsékletet,de az évek során a hűtőközeg mennyisége idővel csökken. Ez a csökkenés részben lehet természetes, de utalhat alkatrész meghibásodásra, szivárgásra is. Ezért szükséges ellenőriztetni,esetleg javíttatni, feltöltetni. Kevésbé ismert dolog, hogy károsodást okoz a rendszernek, amennyiben nem a gyártó által meghatározott mennyiséggel üzemeltetjük a klímarendszerünket, tehát nem elégséges, ha működik a rendszer, és hűvös levegőt fúj, teljesen feltöltöttnek kell lennie a megfelelő olajkenés végett, és hideget kell fújnia.

Milyen esetben van szükség az autó klíma töltésre?

  • Az előző nyár folyamán még hideget fújt a klíma, de most már nem.
  • A klíma még fújja a hideget, de az kevésbé hűvös, mint korábban.
  • Most vett autót, és szeretné ellenőrizni, karbantartani a klímát.
  • Valamilyen okból kifolyólag megbontották a klímarendszert, és újra kell tölteni a hűtőközeget.

Ismerjen meg minket, jelentkezzen be még ma, és akár egy órán belül elvégezzük a töltést! Klímatöltő gépünk gépjármű-adatbázis alapján működik, így az Ön járművéhez szükséges paraméterek automatikusan kerülnek beállításra, kizárva az emberi tényezőben rejlő hibalehetőségeket. A klíma töltés folyamatai, lépései hatóságilag rögzítve, szabályozva vannak, azokat mindenkor megfelelően alkalmazzuk, és betartjuk. Regisztrált klímaszerelői engedéllyel rendelkezem.

 

Manapság szinte minden autóban van klíma rendszer, ezek évente karbantartást igényelnek,ugyan úgy,mint a gépjármű motorok.Legyen szó manuális klímáról,automata klímáról,régi gázos autóklímáról,új gázos autóklímáról,dohos szagú autó klímáról,várjuk megkeresését.Tudjuk vállalni régebbi  tipusú gépjárművek autóklíma töltés,legyen szó akár:

Opel Astra autóklíma,Renault Megane autó klíma,Ford Focus autóklíma,Opel Corsa autóklíma,Ford Mondeo autóklíma,stb

illetve az újabb tipusú autókat is  is könnyen tudjuk tölteni:

Opel Insignia, Audi autóklíma,Ford autó klíma, Citroen autóklíma, BMW autóklíma  stb

Tulajdonképpen eddig minden típushoz volt a klímatöltő gépünk adatbázisában adat,kivéve egy amerikai autót, azt az internet hosszas böngészésével  oldottuk meg.

Az ózonos fertőtlenítés szükségességéről

A klíma tökéletes működéséhez a rendszeres feltöltésen túl a megfelelő tisztítás is elengedhetetlen. Az ózongenerátorral végzett fertőtlenítést, tisztítást évente legalább egyszer mindenképp, de akár kétszer-háromszor is célszerű elvégezni, hogy az utastérbe kerülő hideg levegő tiszta, dohszagtól mentes, egészségre ártalmatlan legyen. Az általunk alkalmazott korszerű eljárás során egy ipari ózongenerátort helyezünk az utastérbe, és a keringetéssel nagy mennyiségű ózon kerül a levegőcsatornákba. Az eljárás teljesen megtisztítja a klímarendszert, az utasteret pedig „új autó” illatúvá varázsolja. Mindez a klórnál 3000-szer hatékonyabb ózon oxidáló és fertőtlenítő hatásának köszönhető, ami a mikrobákkal,vírusokkal is villámgyorsan végez.

Készítse fel az autóját időben, és végeztesse el az ózonos tisztítást már március-április környékén!

 

 

Tévhitek:

Túl töltötték a rendszeremet, eldurrantak az autó klíma csövek./kedvencem/

Az autóklíma rendszer a környezetre közepesen veszélyes gázzal van töltve,a gyártók és a szakma próbálja elkerülni, hogy a levegőbe kerüljön.Lyukas rendszert tőrvényileg sem szabad megtölteni.De honnan tudjuk,hogy lyukas a rendszer? NAGY nyomású gázzal feltöltjük,és bírnia kell a rendszernek  a terhelést. Miért? Mert a hűtőközeg is nagy nyomással van benne,inkább akkor durranjon el a rendszer,amikor a kőrnyezetre semleges gázzal van töltve.Minden rendszerben van egy biztonsági  szelep,ami akkor nyit,ha túl nagy lenne a rendszer nyomás valamilyen okból kifolyólag.Úgy van gyárilag beállítva,hogy a rendszer NAGYOBB nyomást kell,hogy elviseljen,mint amilyen nyomáson a biztonági szelep kinyit.Tehát egy jó rendszer nem tud tönkre menni túl nagy nyomástól,mert bírnia kell ,ha tönkre menne,akkor az már rossz volt, és hamarosan klíma használat közben 40 celziuszfokban ment volna tönkre...

Folytatom....

 

 

 

 

 

 

 

Miért fontos a mi hatósági engedélyünk Önnek?

Mert legálisan jutunk 100 % minőségű hűtőközeghez,míg előfordulhat,hogy akik engedéllyel nem rendelkeznek ,ismeretlen minőségű hűtőközeggel dolgoznak.

2024  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates