Fényszóró polírozás szakszerűen, hatékonyan

Fényszóró polírozás szakszerűen, hatékonyan

A mai modern autókban már megannyi különféle típusú, teljesítményű és formájú fényszóró található, de egy valami közös mindegyikben: legyen szó halogén-, xenon- vagy akár LED-lámpáról, a külső burkolatuk ugyanabból a polikarbonátból készül. Ennek a műanyagnak számos jó mechanikai tulajdonsága van – rendkívül strapabíró, emellett hő-, karcálló képességekkel is rendelkezik, így nem csoda, hogy több iparágban is előszeretettel hasznosítják különböző célokra. Pozitívumai mellett azonban számolnunk kell azzal, hogy többek között az UV-sugárzás hatására felülete idővel mattá, homályossá válik, ami sokat levesz az autólámpa fényerejéből. Ez pedig nemcsak a biztonságos közlekedésre nézve lehet veszélyes, de biztosak lehetünk benne, hogy a műszaki vizsgán való megfelelést is kockáztatjuk vele.

Ilyen helyzetben vásárolhat vadonatúj lámpákat, de akkor a költségekhez hozzá kell számolni a csere munkadíját (bár néhány típusnál házilag is megoldható a beszerelés), valamint a fényszórók csere utáni beállítását. Azonban nem kell feltétlenül cserélni az olykor méregdrága fényszórókat, mert megoldásként választhatja a felújítást is. Az optimális végeredmény érdekében viszont ezt a műveletet mindenképpen érdemes a kellő tudással és a megfelelő eszközökkel rendelkező szakemberre bízni.

 

Rengeteg referencia munka    itt      vagy       itt

 

Hogyan zajlik a fényszóró felújítása?

A szakszerű fényszóró polírozás röviden összefoglalva a következő lépésekből áll:

  • elsőként szemrevételezzük a fényszóró állapotát, valamint elvégezzük a munkához szükséges előkészületeket;
  • ezután alaposan megtisztítjuk a felületet;
  • ezt követi a sok lépcsős polírozás, amelynek eredményeképpen újra csillogóvá varázsoljuk az autólámpa burkolatát;
  • végül pedig az UV-sugárzással szemben is hathatós védelmet nyújtó réteggel vonjuk be a felületet, hogy a felújított fényszórók hosszú távon is megtartsák állapotukat.

Annak érdekében, hogy a munkánk biztosan az elvárt eredményt hozza, sokéves tapasztalatunkra, a gondosan megválogatott, kizárólag erre a célra kifejlesztett prémiumminőségű anyagokra, illetve a mindig betartott technológiai lépésekre támaszkodunk. A fényszórókat megbontás és kiszerelés nélkül újítjuk fel.

Az autólámpa polírozáshoz válassza a Thomas Garage-t!

Műhelyemben napi szinten foglalkozom az autólámpák felújításával, aminek következtében kimagasló szakmai tudásra, rutinra tettem szert, továbbá folyamatosan figyelemmel kísérjük a munkához szükséges speciális anyagok, illetve a technológiai eljárások fejlődését is. A fényszóró polírozást a technológia magyarországi megjelenése óta folyamatosan végzem.

Az autólámpa polírozást a 16. kerületben található műhelyemben lévő gumiszervizben végzem. A felújítás két darab fényszóró esetén körülbelül 0,5-1 órát vesz igénybe, így gépjárművét nem kell műhelyünkben hagynia, megvárhatja nálunk a munka befejezését. Amennyiben máshol elrontották a felújítást, vagy nem elégedett az eredménnyel, szintén keressen bennünket!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon, és egyeztessünk időpontot akár a mai napra! Amennyiben nem vennénk fel a telefont, akkor rövid időn belül visszahívjuk. Kérdés esetén is forduljon hozzánk bizalommal, és  kollégám készséggel segít Önnek!

2022  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates