Autóklíma töltés

Autóklíma töltés szakszerűen, gyorsan a Thomas Garage-nál

Teljesen automata klímatöltő gépekkel végezzük az autóklíma töltést, akár szerelői beavatkozás nélkül is. Így garantáljuk a megfelelő minőséget. Hívjon most, és jelentkezzen be akár a mai napra autó klíma töltésre. Akár azonnal, az esetek többségében 1 órán belül tudjuk fogadni.

Hűtőközeg nélkül nincs autóklíma.

A klíma, mint rendszer viszonylag összetett technológia, amelynek egyik legfontosabb eleme a hűtőközeg. A rendszer egyéb alkotórészei – a kompresszortól kezdve a kondenzátoron át az evaporátorig – a hűtőközeget használva teremtik meg a járműben a kívánt hőmérsékletet,de az évek során a hűtőközeg mennyisége idővel csökken. Ez a csökkenés részben lehet természetes, de utalhat alkatrész meghibásodásra, szivárgásra is. Ezért szükséges ellenőriztetni,esetleg javíttatni, feltöltetni. Kevésbé ismert dolog, hogy károsodást okoz a rendszernek, amennyiben nem a gyártó által meghatározott mennyiséggel üzemeltetjük a klímarendszerünket, tehát nem elégséges, ha működik a rendszer, és hűvös levegőt fúj, teljesen feltöltöttnek kell lennie a megfelelő olajkenés végett, és hideget kell fújnia.

Milyen esetben van szükség az autó klíma töltésre?

  • Az előző nyár folyamán még hideget fújt a klíma, de most már nem.
  • A klíma még fújja a hideget, de az kevésbé hűvös, mint korábban.
  • Most vett autót, és szeretné ellenőrizni, karbantartani a klímát.
  • Valamilyen okból kifolyólag megbontották a klímarendszert, és újra kell tölteni a hűtőközeget.

Ismerjen meg minket, jelentkezzen be még ma, és akár egy órán belül elvégezzük a töltést! Klímatöltő gépünk gépjármű-adatbázis alapján működik, így az Ön járművéhez szükséges paraméterek automatikusan kerülnek beállításra, kizárva az emberi tényezőben rejlő hibalehetőségeket. A klíma töltés folyamatai, lépései hatóságilag rögzítve, szabályozva vannak, azokat mindenkor megfelelően alkalmazzuk, és betartjuk. Regisztrált klímaszerelői engedéllyel rendelkezem.

Az ózonos fertőtlenítés szükségességéről

A klíma tökéletes működéséhez a rendszeres feltöltésen túl a megfelelő tisztítás is elengedhetetlen. Az ózongenerátorral végzett fertőtlenítést, tisztítást évente legalább egyszer mindenképp, de akár kétszer-háromszor is célszerű elvégezni, hogy az utastérbe kerülő hideg levegő tiszta, dohszagtól mentes, egészségre ártalmatlan legyen. Az általunk alkalmazott korszerű eljárás során egy ipari ózongenerátort helyezünk az utastérbe, és a keringetéssel nagy mennyiségű ózon kerül a levegőcsatornákba. Az eljárás teljesen megtisztítja a klímarendszert, az utasteret pedig „új autó” illatúvá varázsolja. Mindez a klórnál 3000-szer hatékonyabb ózon oxidáló és fertőtlenítő hatásának köszönhető, ami a mikrobákkal,vírusokkal is villámgyorsan végez.

Készítse fel az autóját időben, és végeztesse el az ózonos tisztítást már március-április környékén!

2021  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates