Autóklíma töltés

Autóklíma töltés szakszerűen, gyorsan a Thomas Garage-nál 

(Hatósági engedéllyel működünk)

 

SOS!      AUTÓKLÍMA TÖLTÉS    szinte azonnal       SOS!


 

Gyorsan,hatékonyan.

 

Amennyiben még nem ismer minket,illetve műhelyemet,tekintse meg 

referencia munkáinkat    Itt    látható.

 

 

Teljesen automata klímatöltő gépekkel végezzük az autóklíma töltést,így garantáljuk a megfelelő minőséget. Hívjon most, és jelentkezzen be akár a mai napra autó klíma töltésre. Akár azonnal, az esetek többségében 1 órán belül tudjuk fogadni.

Hűtőközeg nélkül nincs autóklíma.

A klíma, mint rendszer viszonylag összetett technológia, amelynek egyik legfontosabb eleme a hűtőközeg. A rendszer egyéb alkotórészei – a kompresszortól kezdve a kondenzátoron át az evaporátorig – a hűtőközeget használva teremtik meg a járműben a kívánt hőmérsékletet,de az évek során a hűtőközeg mennyisége idővel csökken. Ez a csökkenés részben lehet természetes, de utalhat alkatrész meghibásodásra, szivárgásra is. Ezért szükséges ellenőriztetni,esetleg javíttatni, feltöltetni. Kevésbé ismert dolog, hogy károsodást okoz a rendszernek, amennyiben nem a gyártó által meghatározott mennyiséggel üzemeltetjük a klímarendszerünket, tehát nem elégséges, ha működik a rendszer, és hűvös levegőt fúj, teljesen feltöltöttnek kell lennie a megfelelő olajkenés végett, és hideget kell fújnia.

Milyen esetben van szükség az autó klíma töltésre?

  • Az előző nyár folyamán még hideget fújt a klíma, de most már nem.
  • A klíma még fújja a hideget, de az kevésbé hűvös, mint korábban.
  • Most vett autót, és szeretné ellenőrizni, karbantartani a klímát.
  • Valamilyen okból kifolyólag megbontották a klímarendszert, és újra kell tölteni a hűtőközeget.

Ismerjen meg minket, jelentkezzen be még ma, és akár egy órán belül elvégezzük a töltést! Klímatöltő gépünk gépjármű-adatbázis alapján működik, így az Ön járművéhez szükséges paraméterek automatikusan kerülnek beállításra, kizárva az emberi tényezőben rejlő hibalehetőségeket. A klíma töltés folyamatai, lépései hatóságilag rögzítve, szabályozva vannak, azokat mindenkor megfelelően alkalmazzuk, és betartjuk. Regisztrált klímaszerelői engedéllyel rendelkezem.

Az ózonos fertőtlenítés szükségességéről

A klíma tökéletes működéséhez a rendszeres feltöltésen túl a megfelelő tisztítás is elengedhetetlen. Az ózongenerátorral végzett fertőtlenítést, tisztítást évente legalább egyszer mindenképp, de akár kétszer-háromszor is célszerű elvégezni, hogy az utastérbe kerülő hideg levegő tiszta, dohszagtól mentes, egészségre ártalmatlan legyen. Az általunk alkalmazott korszerű eljárás során egy ipari ózongenerátort helyezünk az utastérbe, és a keringetéssel nagy mennyiségű ózon kerül a levegőcsatornákba. Az eljárás teljesen megtisztítja a klímarendszert, az utasteret pedig „új autó” illatúvá varázsolja. Mindez a klórnál 3000-szer hatékonyabb ózon oxidáló és fertőtlenítő hatásának köszönhető, ami a mikrobákkal,vírusokkal is villámgyorsan végez.

Készítse fel az autóját időben, és végeztesse el az ózonos tisztítást már március-április környékén!

 

Miért fontos a mi hatósági engedélyünk Önnek?

Mert legálisan jutunk 100 % minőségű hűtőközeghez,míg előfordulhat,hogy akik engedéllyel nem rendelkeznek ,ismeretlen minőségű hűtőközeggel dolgoznak.

2022  Thomas Garage Gumiszervíz Budapest - Minden jog fenntartvaglobbers joomla templates